UPS noodstroom systemen

DWE UPS systemen

UPS noodstroom systemen (ook wel noodvoedingen of buffervoedingen genoemd) zorgen voor een constante uitgangsspanning, ook als de netspanning wegvalt.
De uitgangsspanning wordt tijdelijk overgenomen door één of meerdere batterijen. Hoe lang het systeem de netspanning kan opvangen, is afhankelijk van de grote van de batterij(en). Deze tijd wordt de autonomietijd genoemd.

DWE maakt UPS systemen voor u op maat met hoge kwaliteit en korte levertijd. Hierdoor krijgt u precies wat een nodig heeft, wanneer u het nodig heeft.

DC of AC Output?

UPS noodstroom systemen kunnen worden verdeeld in twee soorten systemen;

  1. DC UPS, deze voorziet in een constante gelijkspanning
  2. AC UPS, deze voorziet in een constante 230V wisselspanning

Hoewel de twee types verschillende uitgangsspanningen geven, zijn beide gebaseerd op batterijen.

DC UPS systeem

Dit systeem heeft een AC input (netspanning) en een DC output en is voorzien van een back-up batterij. Deze DC UPS systemen zijn onze specialiteit en worden veel toegepast in de industrie, ziekenhuizen en bij energieleveranciers.
Standaard zijn onderstaande modellen uit voorraad of met een korte levertijd verkrijgbaar.

Naast deze modellen zijn ook grote vermogens en/of andere spanningen mogelijk. Zo leveren wij landelijk aan verschillende netbeheerders en grote industriële bedrijven 110V en 220V DC UPS systemen.

AC UPS systeem

Dit is het meest voorkomende systeem. Bij uitval van de netspanning zal de UPS gedurende zijn autonomietijd de aangesloten apparatuur blijven voorzien van netspanning.
Deze autonomietijd geeft voldoende tijd om bijvoorbeeld een aggregaat op te starten of om de aangesloten apparatuur gecontroleerd uit te schakelen.

DWE levert AC UPS systemen met een uitgangsspanning met zuivere sinus tot vermogens van 5kW. Alle systemen worden voor u ontwerpen aan de hand van uw specificaties.

Gecombineerd UPS systeem

Uiteraard is het ook mogelijk om bovenstaande systemen te combineren. Bij een dergelijk tweevoudige-UPS kan vrijwel iedere combinatie van spanning en vermogen gecombineerd worden.

Vertrouwd door

Uw noodstroom-oplossing

Wanneer u op zoek bent naar specifieke noodvoedingssystemen, vraagt u dan snel een vrijblijvende offerte aan.
Dankzij een gestroomlijnd productieproces kunnen wel zelfs maatwerk binnen korte tijd leveren.

Vraag nu een offerte aan

warning Wij zijn een B2B bedrijf en richten ons daarom op de zakelijke markt. Het is mogelijk om als particulier bij ons te bestellen maar u dient te begrijpen dat onze producten voor industrieel gebruik zijn en geen handleiding bevatten zoals u bij consumentenproducten gewend bent.

Uitgelicht