StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 85V naar 72V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 85V naar 72V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 85V DC ingangsspanning werken.

72V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 72V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 72V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 72V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

85V naar 72V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
DC/DC converter 72V naar 72V, 7,5A stroombron, 550W geisoleerd, achterzijde
Ingangbereik 40 - 87VDC
Stroom 7,5A
Vermogen 550W
Meer informatie