StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 57V naar 36V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 57V naar 36V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 57V DC ingangsspanning werken.

36V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 36V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 36V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 36V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

57V naar 36V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Artikelnr.
arrow_drop_up arrow_drop_down
Input
Vmin
arrow_drop_up arrow_drop_down
Input
Vmax
arrow_drop_up arrow_drop_down
Output
Inom
arrow_drop_up arrow_drop_down
Output
Pnom
arrow_drop_up arrow_drop_down
info_outline PF400-DD36 40V DC 87V DC 12A 450W