StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 490V naar 12V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 490V naar 12V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 490V DC ingangsspanning werken.

12V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 12V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 12V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 12V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

490V naar 12V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
550V naar 12V DC/DC converter 100W, 8,4A, DIN-rail, type VRH100
Ingangbereik 480 - 820VDC
Stroom 8,4A
Vermogen 100W
Meer informatie