StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 47V naar 5V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 47V naar 5V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 47V DC ingangsspanning werken.

5V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 5V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 5V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 5V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

47V naar 5V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
48V naar 5V DC/DC converter 10A, 50W galvanische scheiding, aanzicht rechtsvoor
Ingangbereik 36 - 72VDC
Stroom 10A
Vermogen 50W
Meer informatie
48V naar 5V DC/DC converter 20A, 100W galvanische scheiding, aanzicht rechtsvoor
Ingangbereik 36 - 72VDC
Stroom 20A
Vermogen 100W
Meer informatie