StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 330V naar 5V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 330V naar 5V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 330V DC ingangsspanning werken.

5V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 5V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 5V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 5V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

330V naar 5V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
5V DC/DC converter 50W, 10A, DIN-rail, type DRAN60
Ingangbereik 90 - 375VDC
Stroom 10A
Vermogen 50W
Meer informatie