StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

Omvormer 15V naar 48V DC

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 15V naar 48V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 15V DC ingangsspanning werken.

48V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 48V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 48V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 48V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

15V naar 48V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
12V naar 48V DC/DC converter 1,1A, 50W galvanische scheiding, aanzicht rechtsvoor
Ingangbereik 9,2 - 18VDC
Stroom 1,1A
Vermogen 52,8W
Meer informatie
12V naar 48V DC/DC converter waterdicht, 144W, 3A
Ingangbereik 11 - 16VDC
Stroom 3A
Vermogen 144W
Meer informatie