StartOnze systemenAC/AC, DC/AC & DC/DC omvormersDC/DC converters

119V naar 24V DC omvormer

Onderstaand vindt u een overzicht van alle omvormers van 119V naar 24V DC gelijkspanning. Deze omvormers, ook wel converters genoemd, zijn gestabiliseerd, kortsluitvast en kunnen met 119V DC ingangsspanning werken.

24V DC omvormer kiezen

In onderstaande tabel kunt u gemakkelijk de 24V DC omvormer vinden die u zoekt. In de kolom Input Vmin ziet u de minimale ingangsspanning van de omvormer om te werken. De kolom Input Vmax geeft de maximale ingangsspanning aan.
In de kolom Inom kunt u de stroom aflezen welke de 24V DC converter maximaal continu kan leveren. In de laatste kolom staat het vermogen van de omvormer.
Alle omvormers op deze pagina hebben een uitgangsspanning van 24V DC. Bij veel types is deze spanning regelbaar. Door op de info_outline te klikken kunt u deze en andere aanvullende informatie lezen.

119V naar 24V DC omvormer overzicht

Dit overzicht is automatisch gegenereerd uit het brede assortiment van DWE. Wij raden u daarom aan om in de datasheet na te gaan of deze omvormer geschikt is voor uw toepassing.
Als u hier hulp bij nodig heeft dan horen wij het graag. U kunt hiervoor een bericht sturen met uw wensen en wij zullen u de geschikte omvormer aanbieden.
Wij leveren ook aan particulieren.

Sorteer op:
110V naar 24V DC/DC converter 21A, 480W galvanische scheiding, aanzicht rechtsvoor
Ingangbereik 72 - 144VDC
Stroom 21A
Vermogen 480W
Meer informatie