Centraal noodverlichting systeem

DWE centraal noodverlichting systeem

DWE noodverlichtingssystemen zijn van het type centrale noodverlichting, wat inhoudt dat de installatie op een centrale plaats staat en van daaruit de bedrading naar de diverse noodverlichtingsarmaturen gaat. Wanneer de netspanning uitvalt, schakelt de centrale voedingskast over op noodstroomvoorziening.

Noodverlichtingssysteem naar wens

Noodverlichtingssystemen zijn heel klantspecifiek. Omdat wij ons in dit soort systemen hebben gespecialiseerd en goed luisteren naar uw wensen, komen we samen met u altijd tot een passend systeem bij uw situatie.

Hieronder zit een lijst met de mogelijkheden van onze standaard systemen. Het aantal noodgroepen en continu groepen zijn vrij door u te kiezen.

[list-noodverlichting]

Heeft u interesse in onze één van onze noodverlichtingssystemen? Dan u kunt het aantal benodigde groepen nood- en eventueel transparantverlichting (ten behoeve van vluchtwegaanduiding) aangeven op bovenstaand formulier waarna u geheel vrijblijvend een offerte ontvangt.

Specifieke uitvoering

Bent u op zoek naar een specifieke uitvoerig. Bijvoorbeeld een noodverlichting die geschikt voor buiten opstelling, of een aparte spanning, of misschien een systeem met een extra lange autonomietijd.
Alles is mogelijk. Leg ons uw situatie voor en wij maken voor u een passende aanbieding.

Hieronder enkele voorbeelden van specifieke noodverlichtingssystemen.

tune
Input Voltage:
VAC
Output Stroom:
A
Output Vermogen:
W
Montage:


import_export
1 product gevonden:
producten gevonden:
 1. noodverlichting 12V 25W RVS kast front

  prijs op aanvraag

  Noodverlichting in RVS kast

  Dit 12V centrale noodverlichtingssysteem is gemaakt op klantenspecificatie. Het bestaat uit een voeding met ingebouwde accu gemonteerd in een rvs behuizing.

  Uit 12VDC
  Vermogen 25W
 2. compacte centrale noodverlichting 24V 500w binnenzijde

  prijs op aanvraag

  Compact 24V noodverlichtingsysteem

  Dit 24V centrale noodverlichtingssysteem bestaat uit een voeding met 2 onderhoudsvrije accu's. Wanneer de netspanning wegvalt komt de transparantgroep in.

  Uit 24VDC
  Stroom 16A
  Vermogen 400W
 3. sentiment_dissatisfiedGeen producten gevonden